Cautare

35105 de rezultate pentru "avocat martis biatrice sau ionescu martis biatrice avocat galati drept penal" (8.74 secunde)
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare. Sunt Ruxandra Maria Ionescu.
Poate Ionescu sa candideze, asa de capul lui, unde vrea el?
“Chiar daca as fi incheiat un contract, desi nu l-am incheiat, ca avocat cu o firma de-a lui Hayssam, nu poate fi acuzat un avocat ca a aparat o firma si sa fie conturata imaginea de vinovatie, in conditia in care liderii importanti din partid l-au hranit si l-au pastorit pe Omar Hayssam“, a spus Iorgovan.
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
Vicepresedintele Senatului, avocatul Ioan Chelaru, a declarat in exclusivitate pentru avocatura.com ca el si colegii din generatia sa, alaturi de cei din generatiile care vin, fac eforturi deosebite pentru a reaseza profesia de avocat acolo unde ii este locul.
Politistii au contactat victima, care a precizat faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 10:30, aflindu-se in fata unui imobil din sectorul 2, pentru rezolvarea unor probleme de natura juridica, a fost acostat de catre o persoana care s-a recomandat ca fiind avocat si s-a oferit sa-l ajute in vederea legalizarii unor documente, solicitandu-i in schimb suma de 40 de lei, incheind si un contract de asistenta juridica.
Evolutia acestor relatii si crearea unei veritabile aliante nationale pentru apararea democratiei si a statului de drept si, in fapt, izolarea politica a lui Basescu si a PDL-ului. ... Sau iesirea lui Dinu Patriciu, care si-a asumat paternitatea divulgarii casetei?
In plus, daca s-ar respecta in totalitate acest studiu potrivit caruia toate localitatile din raza de competenta a Judecatoriei Macin vor fi arondate Judecatoriei Babadag ar aparea urmatoarea situatie hilara, locuitorii localitatilor aflate pe malul drept al Dunarii, intre municipiul Galati si Tulcea, pentru a ajunge la Judecatoria Babadag vor fi nevoiti sa treaca prin municipiul Tulcea.
In baza actualelor prevederi legale, in cazul in care un contribuabil se inregistreaza cu contributii si/sau cu impozite cu stopaj la sursa restante la plata, organele fiscale sunt obligate sa aplice urmatoarele sanctiuni:
"Curtea Constitutionala, pentru niste argumente formale, nu a sprijinit aceasta constructie inovativa care, in sfarsit, elimina din sistemul nostru de drept niste principii desuete si deschidea drumul adevaratei reforme a statului.
Procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Galati au deja citiva vinovati asupra carora planeaza raspunderea celor petrecute in urma cu mai bine de doua luni.
Turul al doilea al alegerilor locale de la Galati a iesit din tiparul caracteristic al celorlaltor scrutine prin numeroasele sesizari trasnite si decizii amuzante ale birourilor electorale din cadrul sectiilor de votare.
Stadionul din Ivesti a fost indicat drept sediu social de catre un rrom intreprinzator care si-a infiintat o firma, aceasta este constatarea la care au ajuns inspectorii financiari galateni in urma controalelor efectuate la societatile din aceasta localitate Firmele infiintate de locuitorii din anumite localitati din judetul Galati, cum ar fi de exemplu cei din Ivesti, au fost luate la bani marunti de catre inspectorii financiari din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului Galati.
Potrivit edilului, inva­ta­to­rul Gabriel Pereteanu, care ar fi trebuit sa participe la un cerc pedagogic, a organizat vineri o "asa-zisa sedinta cu parintii", la care a fost invitat si candidatul PDL, Ion Ionescu.
Un nou pact pentru statul de drept?.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Miercuri conducerea PSD Galati cerea prefectului demiterea reprezentantului Prefecturii din municipiul Tecuci pe motiv ca a facut campanie Aliantei D.A.
Masura ar conduce, in opinia lor, la eliminarea concurentei neloiale practicate de unele firme de taximetrie din Galati. Cererea taximetristilor poate parea cel putin ciudata, avind in vedere ca ultima majorare a tarifelor a fost aprobata de Consiliul Local Galati chiar in cursul anului trecut.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... In primul moment am crezut ca e girofarul de la masina unui echipaj al politiei din Galati, venit in control.
4.056 de cetateni cu drept de vot au fost asteptati la urne duminica. ... Monitorizare APD Asociatia Pro Democratia Galati a participat cu doi observatori la primul tur al alegerilor locale partiale din Firtanesti.
Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Petre Grigore, ne-a declarat ca prioritatea numarul unu pentru ministerul de resort o constituie in momentul de fata absorbtia fondurilor SAPARD.
google-analytics.com